Miami Horror – Illumination LP


L’altre dia li preguntava a Pere (el meu company de blog) que quina havia sigut la cançò més reproduïda en el seu iPod aquest estiu. Em va respondre que tal volta la de Sometimes. Al que li vaig respondre amb un llarg i sonat “Ooooooosome!!!“.

I es que imagina’t mullets, ferraris testarrosa, flamencs, wayfarers, platja, patinadores i palmeres… i a tot açò fica-li de fons una sintonia totalment italodisco, que tenim?! Miami Vice, veritat? Doncs bé, ara adapta-ho al 2010. El que ens ix aquesta vegada és Miami Horror. La nova sensasió disco australiana.

Jo els coneixia allà pel 2008 amb el seu primer Ep, Bravado, amb el que van conseguir una bona reputació gracies a grans temes electro-pop-dance on destacaria Make You Mine, un temaso dels grans.

Miami Horror – Make You Mine (Fred Falke Remix)

L’any passat apareixen remixes d’aquell Ep, i es fiquen a treballar amb el següent, Illumination. I giren per mig món obrint concerts de gent famosa com Friendly Fires, La Roux, PhoenixMentre tant, es publica Sometimes, el primer single de Illumination acompanyat per un magistral video que va ser la bomba en la red durant molt de temps, i més tard passaria el mateix amb Moon Theory, el seu segon single.

Des d’aquesta última finestra de Youtube podreu escoltar totes les cançons del nou disc. A disfrutar-ho!

Web Oficial

Imagínate mullets, ferraris testarrosa, flamencos, wayfarers, playa, patinadoras y palmeras… y ponle a todo ello por detrás una sintonía totalmente italodisco, ¿qué tenemos? Miami vice, ¿verdad? Bien, ahora adáptalo todo al 2007. Lo que nos sale esta vez es Miami horror, la nueva sensación disco australiana, un chaval de 20 años, residente en Melbourne,Imagínate mullets, ferraris testarrosa, flamencos, wayfarers, playa, patinadoras y palmeras… y ponle a todo ello por detrás una sintonía totalmente italodisco, ¿qué tenemos? Miami vice, ¿verdad? Bien, ahora adáptalo todo al 2007. Lo que nos sale esta vez es Miami horror, la nueva sensación disco australiana, un chaval de 20 años, residente en Melbourne,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s