The naked and famous – Sang nova


Tot i que les paraules “naked” i “famous” poden suggerir centenars de resultats aliens a la música en Internet, si els juntem formem el nom d’un grup de música que arriba a les ones de 45 Express després d’una llarga travesia des de Nova Zelanda.

A aquest 2010 que acabem de deixar, han estat una de les sorpreses més grates que ens hem emportat, després que debutaren aquesta primavera amb Passive me, aggressive you, un àlbum que ha arrassat al seu país natal i que ha arribat a Europa en part gràcies al genial treball dels mitjans britànics, que freqüentment sondegen el mercat de les antípodes per pescar joies com aquesta. Ara bé, no espereu trobar-lo en cap tenda del país, ja que per aquestes latituds només està disponible en format digital en iTunes.

Si preguntàrem a qualsevol músic quin seria el debut perfecte, ens contestaria que amb un disc rodó i més encara, amb un single brillant, que enganxés des del primer moment, que la gent ràpidament reconeguera al grup només escoltar-lo, i si es pot demanar, copar quan més aviat el número 1 d’alguna llista. Totes aquestes característiques les té el single de presentació de l’àlbum de debut de The naked and famous, que a més de ser un dels grans temes d’aquest 2010, arribà al número 1 de les llistes de Nova Zelanda en la seva primera setmana. I és que costa i molt, cansar-se d’escoltar Young blood


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s