The Hundred In The Hands


Feliç Any Nou a Tooooots!!! Supose que hui per fi ja estareu tots recuperats, no!? Pues bé, a 45express seguim per postejant per fer els dies més animats…

Hui m’he alçat escoltant als The Hundred In The Hands, i m’he fica’t a escoltar tot el matí el seu últim disc, de títol homònim.

Quan els vaig escoltar per primera vegada em va sorprendre però hui encara ho he notat més. I es que sonen com un punt intermig entre Yeah Yeah Yeahs i The Ting Tings. El disc que el passat agost van traure amb intencions de menjar-se el mercat em pareix simplement un recopilatori de influències de bandes amb veu femenina.

Last City comença amb Blondie i seguix amb un estribillo Garbage. Young Aren’t Young perfectament podria ser una nova cançò dels Ting Tings, sobre tot pel riff de la guitarra. El ritme de la bateria de Gold Blood és idèntica a la que sol fer Brian Chase en els Yeah Yeah Yeahs. I escoltant la cançò que tanca el disc, The Beach, ens topem amb un intent de Beach House (dels que vos vam parlar l’altre dia ací). Tot açò ho podeu comprovar vosaltres mateixa escoltant-ho a Spotify.

Vos deixe dos temetes, el primer Pigeons, el primer single del Lp homònim, i el segon, Tom Tom, de l’últim Ep This Desert, publicat també a 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s