Dj Shadow – Def Surrounds Us / I’ve Been Trying


S’acosta! ja està prop el nou àlbum de Dj Shadow! Una gran noticia ja que desde que va publicar The Outsider allà pel 2006 no hem tornat a tindre res d’ell.

De moment, aquest geni dels samplers, ens ha deixat caure dos dels seus nous temes, molt diferents entre sí, pel que intuim que el nou treball ens portarà per gran espectre de sons diferents.

Def Surrounds Us és la primera de les dos cançons, a caball entre l’electro dubstep i el drum and bass. M’imagine a Shadow amb la seua MPC toquetejant-la llançant tots aquestos sons al ritme. Em va semblar un tema inacabat, fet en una vesprada. Que recorda als inicis de Shadow. Beats, vocals i sorrolls que de sobte es creuen pel mig i que et fan preguntar-te… Peeerò tu d’on ixes?!

DJ Shadow – Def Surrounds Us

I I’ve been Trying és un tema totalment diferent, amb un tractament més a acid rock dels 70, comença amb el so d’una guitarra acústica i una veu, entremesclada amb veus de fons, sobre la que es va enllaçant ramells electrònics, de forma que és una cançò molt més analògica que l’anterior. Al escoltar-la per primera vegada em va vindre al cap Fink! So calmat, veu càlida… L’heu d’escoltar. És molt bona.

DJ Shadow – I’ve Been Trying

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s