The Gregory Brothers convertixen un intent de violació real en el hit viral del moment.


El passat 29 de juliol un informatiu de la cadena americana WAFF-48, filial en el estat d’ Alabama de la NBC, va emetre un petit reportatge sobre l’intent de violació d’una jove anomenada Kelly Dodson. Un tipo es va clavar en el seu llit a través de la finestra utilitzant un cubo de brossa, però el seu germà la va salvar quan va escoltar els crits.

El germà, s’anomena Antoine Dodson, va apareixen en el reportatge dirigint-se a l’asaltant i a la població en general. “Obviament hi ha un violador en el parc de Lincoln (…). Amaga als teus fills, amaga a la teua dona, amaga al teu home, que estan violant a tot el món per ací (…) No tens que vindre i confessar, t’estem buscant (…) Eres tonto, eres tan tonto, va en serio”.
Ací teniu la noticia original.

Antoine va cometre l’error de dirigir-se a la càmera i no al reporter sense parar de gesticular, pel que en un mes s’ha convertit en una de les estreles de moda dels Estats Units. Els culpables són The Gregory Brothers, un grup compost per tres germans que tenen un projecte humorístic anomenat “Autotune Series” on convertixen en cançons ballables plenes d’efectes vocals les noticies del moment.

S’han passat per la pedra el matrimoni gay, l’adicción a les drogues amb recepta de Michael Jackson o a Obama. Han triomfat en Youtube amb moltes d’aquestes adaptacions, però cap ha aconseguit l’èxit de Bed Intruder Song, nom que li han ficat a la versió d’Antoine Dodson.

I es que es troba entre les cançons més descarregades dels Estats Units, aquesta setmana en el lloc 47 (top 92 en el Billboard Hot 100), per ficar un exemple està uns quants llocs per damunt del Fuck You de Cee-Lo que vos presentava fa unes setmanes.

Però el debat sobre lo ètic de convertir un intent d’assalt en hit està sobre la taula, ja que molts entenen que açò no és sino una manera de riure’s d’un “home negre i pobre, obertament gay que viu en un gueto”. Els Gregory Brothers es defenen assegurant que Antoine Dodson és molt més genuí i autèntic que el que sona en la ràdio i el propi Antoine ha decidir traure profit de l’asunt per eixir de la pobresa venent camisetes a través de la seua web. Fins i tot hi han ninots circulant per Ebay inspirats en el seu look.

Esta és la versió de 3 minuts que s’ha extés per a iTunes, que passarà a la història com un dels grans hits d’aquest estiu, i es que s’ha de reconeixer que té molt de ganxo. Però per altra banda em pareix una autèntica barbaritat el fet d’utilitzar la desgràcia i riure’s d’ella… però en fi. Què opineu vosaltres del tema?!

2 responses

  1. job

    pues sincerament opine que acabarem fent cansons de coses encara mes desagradables de seguir aixi…, k ya em pareix prou desagradable lo trist que es que una canço aixi arrivi tant llunt, pero bueno, la gent ultimament no esta molt be del cap…

    10 September 2010 at 1:16 am

  2. MBLL

    Les adaptacions en general sempre m’han semblat divertides però no quan es tracta d’una cosa tan seriosa i per a fer mala burla. I el pitjor és que la gent els ha seguit el rollo i han col·laborat en la difusió.

    12 September 2010 at 8:21 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s