Wagon Cookin’ – I’m Gonna Make You Dance


Els pamplonesos Wagon Cookin’ ens presenten dos plats per aquest final d’estiu.

Per una part, el single I’m gonna make you dance és un avanç del LP que eixirà al mercat aquesta tardor, un àlbum que serà el quart de la seua carrera, i el primer amb el label nord-americà Om Records, que els va fitxar a principis d’aquest any.

En l’apartat de remixes, els espanyols Karim & Shaker (encara que pel nom ningú ho diria) mantenen el groove i l’injecten sentiment deep tech, Larakki afegix ritmes marcials, i el també duet (però belga) Spirit Catcher suministren cosmic disco amb el seu gran remix. Jo em quede amb el dels belgues.

Wagon Cookin’ – I’m Gonna Make You Dance (Spirit Catcher Remix)

I per altra banda, amb el seu amic Nacho Gran Reserva, propietari i Dj resident del Garito Café de Palma de Mallorca Wagon Cookin’ ha llançat Dixtritt, la seua primera referència del projecte conjunt al que han anomenat Bassfort, amb el label Freerange Records.

Bassfort – Dixtritt

Donat que aquest grup ha fet coses molt bones, no he pogut deixar escapar l’oportunitat de fer un repàs en 45revolucions als seus antics treballs on abundaven els ritmes i mescles de jazz, house, funk, bossa i sons latins amb música electrònica.

Seguiu aquest enllaç per descobrir als autèntics Wagon Cookin’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s